Taxibedrijf Hoorn

Taxidienst Hoorn

Er zijn genoeg momenten waarop u liever een taxi neemt: wanneer het plenst van de regen en u toch droog op uw afspraak wilt aankomen bijvoorbeeld. Of na een bedrijfsfeest, waar u gewoon een drankje wilt drinken en toch veilig thuis wil komen.
Waar en wanneer u ook een taxi nodig hebt, Taxi Hoorn Drechterland staat voor u klaar.

Betrouwbaar en comfortabel

De chauffeurs van Taxi Hoorn Drechterland rijden altijd via de kortste en voordeligste route naar uw bestemming. Ze weten waar de drukke punten of wegwerkzaamheden zijn, zodat ze daar rekening mee kunnen houden. Van tevoren krijgt u een schatting van de verwachte reistijd en het tarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij onze taxidienst uit Hoorn.

Busvervoer Noord-Holland

Onze luxe auto’s staan klaar voor:

Bij Taxi Hoorn Drechterland kunt u contant, met pin of met creditcard betalen. Op verzoek kan er ook op rekening gereden worden.

Groepsvervoer met comfortabele busjes

Samen naar een festival of bedrijfsfeestje? Dan wil je je geen zorgen maken om het vervoer. Gedoe met stadsbussen en treinen is verleden tijd; maak gebruik van onze taxidienst en boek eenvoudig een personenbusje bij Taxi Hoorn Drechterland. We beschikken over een 8-persoons Volkswagen Transporter en een 8-persoons Ford Transit.

Taxi Hoorn Drechterland verzorgt groepsvervoer voor bijvoorbeeld ritjes naar Schiphol, bedrijfsuitjes, evenementen of trouwfeesten. Voor groepsvervoer rekenen we speciale tarieven. Vraag daarom een aanbieding op maat aan.

Taxibusje festival