Met de taxi naar het vliegveld in Nederland, Duitsland of België.

Kijkt u al maanden uit naar uw zonvakantie, maar ziet u op tegen het gedoe om op het vliegveld te komen? U heeft geen zin om uw auto op een dure, afgelegen parkeerplaats te zetten, maar met het openbaar vervoer duurt uw reis gelijk twee keer zo lang. Bespaar uzelf die stress en kies voor een ritje met Taxi Hoorn Drechterland.

Comfortabel luchthavenvervoer tegen scherpe prijzen

Ontspannen op het vliegveld aankomen en uitstappen voor de deur, dat kan dankzij Taxi Hoorn Drechterland. We rijden naar vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Wilt u direct een rit reserveren? Bel 0229-764777 of vul het contactformulier in.

Wij brengen u op het door u gewenste tijdstip naar de aangegeven luchthaven tegen een voordelig tarief:

Vanaf de gemeente Hoorn naar Schiphol

  • Tot 4 personen: v.a. €75,- per rit 
  • 5 - 8 personen: v.a. € 95,- per rit

indien er meerdere stops per rit moeten worden gemaakt geldt er een minimale toeslag van €5,= per rit.

Vanaf een andere plaats in de regio West-Friesland naar Schiphol: op aanvraag. Voor ritten naar een andere luchthaven in Nederland, Duitsland of België bereken we ook een speciaal tarief voor u.

De aangegeven prijs is per voertuig per rit. Het aantal personen en stuks bagage in uw gezelschap bepaalt of we u met de taxibus of met de personenwagen vervoeren.

Betalen kan in de auto contant, met uw pinpas of creditcard, of vooraf via iDeal. Wilt u met iDeal betalen, geef dit dan aan bij uw reservering.

Wij streven ernaar om u prive te vervoeren, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn wordt u hiervan op de hoogte gesteld

Bevestiging
Wij plannen uw rit in op de door u opgegeven datum en tijd. U ontvangt een bevestiging van ons per e-mail of sms waarin u kunt controleren of wij uw gegevens correct hebben ontvangen en verwerkt.

Retour
De terugreis kunt u natuurlijk ook bij ons boeken. U kunt deze rit reserveren via onze website, per e-mail, telefoon of bij de chauffeur op de heenweg. U geeft de aankomstdatum door, het vluchtnummer, en de geschatte aankomsttijd. Wij houden via teletekst en de website van de luchtvaartmaatschappij in de gaten wanneer u arriveert op de luchthaven en staan op u te wachten bij aankomst.