Zo wilt u elke dag wel met de taxi

Taxibedrijf Hoorn Drechterland in regio West-Friesland

Een ritje in een taxi mag best wat meer zijn dan alleen vervoer van A naar B. Arjen en Marit Leeuw staan met een team van vijf chauffeurs voor u klaar. Ze zijn er niet alleen om u vlot te vervoeren, maar staan vooral bekend om hun goede service en correcte manier van rijden. Ga zitten, doe uw gordel om en geniet van een comfortabele rit.

Icoon taxivervoer

Taxivervoer

Veilig vervoer, gegarandeerd! Heeft u een taxi nodig? Bel dan 0229 - 76 47 77. Zowel voor particulier als zakelijk vervoer. Taxibedrijf Hoorn Drechterland verzorgt vervoer in Noord-Holland en West-Friesland, maar rijdt desgewenst ook in de hele Benelux.

Icoon luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Geen gesjouw met koffers of hoge parkeertarieven. Taxibedrijf Hoorn Drechterland zorgt dat u op tijd op het vliegveld bent. We rijden niet alleen naar Schiphol, maar ook naar Rotterdam en Eindhoven en naar luchthavens in Duitsland en België.

Icoon ziekenhuisvervoer

Ziekenhuisvervoer

Taxibedrijf Hoorn Drechterland zorgt dat u op tijd bij uw afspraak in het ziekenhuis bent. We verzorgen zittend ziekenvervoer in Noord-Holland en West-Friesland. Onze vriendelijke chauffeurs zorgen voor een comfortabele rit.

Tarieven

Duidelijke prijzen, dat vinden we belangrijk. Taxibedrijf Hoorn Drechterland heeft heldere, voordelige tarieven. Direct een taxi boeken in Noord-Holland of regio West-Friesland? Bel dan 0229 - 76 47 77. Tot straks!

Bekijk de tarieven

Nieuws

Houd de website in de gaten voor nieuwe mededelingen.

Bekijk de tarieven

Taxibedrijf Hoorn Drechterland
Dorpsstraat 115
1689 ET Zwaag

Betalen met pin of creditcard
Natuurlijk kunt u bij Taxibedrijf Hoorn Drechterland contant betalen. Daarnaast kunt u in al onze auto’s pinnen (gratis) of betalen met creditcard (+ € 2,-)

Tarieven
Bekijk onze scherpe tarieven

Maandag 07:00 - 02:00

Dinsdag 07:00 - 02:00

Woensdag 07:00 - 02:00

Donderdag 07:00 - 02:00

Vrijdag tot en met zondag 24 uur bereikbaar

Taxivervoer in Noord-Holland en West-Friesland: Taxibedrijf Hoorn Drechterland.